Bestelwagen huren Amsterdam

Luchthavenvervoer Antwerpen

 

Huren.nl/

s het bijna verhuisdag, maar heb je nog geen passend vervoer? Gaat zoonlief op kamers en wil je helpen verhuizen? Of ga je misschien samenwonen? Kortom, heb je een bestelbusje in de buurt van onze hoofdstad, het Waterland of de Haarlemmermeer polder nodig? Of je nu in of nabij Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Amstelveen of Diemen woont, het zoeken van een bestelwagen is nu een stuk eenvoudiger geworden. Op onze website vind je een overzicht van verhuurders van verhuiswagens bij jouw in de buurt. Je vindt ze in alle soorten en maten, ruime bestelbussen of juist compacte, met een hydraulische-laadklep of eenvoudig uitgerust. Let op: voor sommige bestelwagens heb je een rijbewijs B+C nodig; zorg dus dat je bij het ophalen van jouw verhuiswagen niet voor onaangename verrassingen komt te staan! En bedenk je ook dat je in Amsterdam met al te grote verhuisbussen niet overal makkelijk kan komen, door de smalle straatjes in het centrum en de steile bruggetjes over de vele grachten die het centrum van onze de hoofdstad rijk is bijvoorbeeld. Bedenk dus waar je precies moet zijn (bijvoorbeeld rond Amsterdam-Noord, Zuidoost, Watergraafsmeer of Slotervaart) en pas je wensen daarop aan. Maar ook voor heel andere redenen kan het zijn dat je een verhuisbus nodig hebt. Wellicht ben je ondernemer en moet je snel een grote bestelling naar of van Schiphol brengen of halen. Of wellicht moet je de zolder opruimen en zoek je een gemakkelijke manier om alles naar de stort te brengen. Wat je reden ook is: hier vind je de bestelbus die je nodig hebt.

Sixt.nl

Gemakkelijk en goedkoop een busje huren in Amsterdam

Een busje huren in Amsterdam is zo geregeld. Of het nu gaat om een bestelbusje of een personenbusje, u regelt het snel en eenvoudig telefonisch via 023 -56 986 56, online, bij één van de Sixt-vestigingen of bij het reisbureau. Ook kunt u gebruik maken van de Sixt mobiele app, verkrijgbaar op de smartphone. U geeft uw voorkeuren aan en kiest het model naar keuze. Uiterlijk twee uur van te voren geeft u uw bestelling door. Wij houden niet van ingewikkelde procedures, wij houden het graag eenvoudig. U levert na gebruik de auto weer in op één van de Sixt vestigingen in Nederland.

Borent.nl.

Wanneer u een bus of busje nodig heeft in de omgeving van Amsterdam, dan zit u goed bij Bo-Rent. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring op het vlak van autoverhuur in verschillende soorten en maten. Wij begonnen ooit als klein verhuurbedrijf en zijn in de jaren na onze oprichting uitgegroeid tot een bedrijf die gevestigd is op 67 locaties verspreid door Nederland. Een busje huren in Amsterdam is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Qua prijs zijn wij de goedkoopste van Nederland. Zodat u altijd voor een sympathieke prijs een busje kunt huren.

Europcar.nl

Busje huren in Amsterdam? Bij Europcar huurt u eenvoudig en snel een bus. Boek uw busje bij Europcar autoverhuur gemakkelijk telefonisch of online. Wij beschikken over een ruim wagenpark aan verschillende soorten bussen. Voor elk doeleinde is er een passende bus te huren. Een bus huren in Amsterdam doet u bij Europcar Amsterdam Overtoom, Amsterdam Zuid (Rai), Amsterdam West en Amsterdam Zuid-Oost. Profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa en huur een bus tegen een scherpe prijs. Bij ons beschikt u altijd over een jonge bus welke u eenvoudig weer inlevert bij elke Nederlandse stadsvestiging.  Breng u liever de bus terug naar een andere vestiging dan dat u de bus heeft opgehaald? Dat kan met onze one way service.  Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Bovendien beschikt Europcar van een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Een busje huren bij Europcar staat dus voor kwaliteit en gemak.

 

Auto huren

Wilt u een auto huren, dan zit u goed bij Luxauto. Hier kiest u uit een groot wagenpark, met meer dan 600 voertuigen, waarvan zo’n 350 personenwagens, 25 minibussen en 250 bestelwagens of vrachtwagens. Regelmatig vernieuwen we ons aanbod, zodat u altijd met een recent model de weg op kan. Al onze huurauto’s worden perfect onderhouden.

Taxi Utrecht

Wij rijden u comfortabel van A naar B, en dat voor een zeer scherpe prijs.  We houden de prijzen van concurrenten in de gaten; zo kunnen we de goedkoopste rit aanbieden. Kijk op de tarieven-pagina voor meer info.Een taxirit van Goedkope Taxi Utrecht is niet alleen goedkoop, maar ook snel! Onze chauffeurs krijgen de opdracht om de snelste route te kiezen, zodat u als klant zo snel mogelijk op uw bestemming komt. Een taxi reserveren is binnen 1 minuut gedaan. Bel 030 – 227 35 77  en reserveer uw taxi. Een Taxi Utrecht reserveren is nog nooit zo makkelijk geweest!